Gerber Technology lanseaza AccuMark 10.3

Grupul de produse CAD – AccuMark – da o noua dimensiune productiei si design-ului.

Gerber Technology, lider mondial in solutii integrate si automate pentru piata confectiilor si a produselor cusute, lanseaza ultima versiune de AccuMark care este disponibila incepand cu 24 ianuarie 2017.

“Clientii nostri pot reduce mostrele utilizand programul AccuMark 3 D pentru a vizualiza design-ul inainte de productia mostrelor si inainte de distributia in magazin”, a spus Mary McFadden, Director Executiv, Departamentul de Management Produse CAD, Gerber Technology. “Abilitatea de a vedea cum va arata haina inainte de productie ar putea ajuta chiar consumatorul sa o vada inainte de a o cumpara si prin urmare sa scada retururile pentru a mentine profitul maxim.”

Ultima versiune a programului cuprinde modificari ale produselor: AccuMark, AccuMark 3D si AccuPlan:

  • AccuMark – imaginile de scalare si pozitionare pentru toate dimensiunile;
  • AccuMark 3 D – puteti crea mostre pentru dimensiunile non-baza, prelucra imaginilor digitale in 3D si edita masurile avatarului;
  • AccuPlan – poate fi integrat in intregime cu sala de croit si puteti personaliza rapoartele.

Dezvoltarea continua a produselor AccuMark vor reduce erorile prin eliminarea completa a erorii umane din introducerea datelor. “Aceste schimbari urmaresc scopul companiei Gerber de a oferi produse si servicii simple, precise, de incredere, foarte productive si usor de integrat cu alte sisteme si fluxuri,” a mai declarat McFadden.