Gerber AutoMatch™ creste productia cu 75% si reduce costurile de productie la jumatate!

AutoMatch, o solutie revolutionara de croit care ajuta producatorii de mobila sa pastreze continuitatea vizuala in produsele finite  a fost prezentata la IFAI Expo, intre 18-21 octombrie in Charlotte, N.C. Sistemul integral automat este cel mai recent dintr-o serie de inovatii Gerber, leader mondial in solutii automate si software pentru piata textila si industriala.

Automatch vine cu cateva caracteristici impresionante: creste productia cu pana la 75% si ajuta la reducerea costurilor de productie la 50%. AutoMatch utilizeaza tehnologia avansata a imaginii digitale pentru a se asigura ca tipare precum crestaturi sau pliuri si alte modele complexe succed perfect piesa dupa piesa.

“Continuitatea tiparelor este marca calitatii in industria mobilei tapitate”, spune Tom Gordon, Director Product Management Gerber Technology. “Totusi, asigurarea calitatii poate necesita extrem de mult timp si este supusa greselilor, materialele risipite adauga timp si costuri semnificative si munca pentru recroire”.

AutoMatch transforma o bucata de material in imagine digitala si corecteaza automat erorile de asezare, variatiile de repetare a tiparului si distorsiunile.

AutoMatch este acurat si poate ajuta producatorii sa taie costurile metodei traditionale care se bazeaza pe echipe de operatori care sa alinieze manual tiparele inainte de croire.

Metoda traditionala necesita muncitori pregatiti si se bazeaza pe ochiul lor acurat. Pe langa faptul ca e consumator de timp, sistemul manual este mai costisitor si inclinat catre rebuturi cauzate de asezarea incorecta a tiparelor. AutoMatch scoate din calcul eroarea umana.

Pe langa acuratetea incredibila, AutoMatch reduce costurile de munca: sistemul necesita un singur om si nu necesita scolarizare intensiva sau abilitati in design sau asezarea tiparelor.

“Gerber a dezvoltat AutoMatch ca raspuns direct la punctele sensibile cu care se confrunta producatorii”, spune Gordon. “Nu ma gandesc la un sistem mai bun si potrivit sa il arat publicului”.