Despre noi

Afacerea dumneavoastră este lumea noastră. Construiţi-o cu cei mai buni!

Firma Landau Impex furnizează de peste 20 de ani echipamente şi servicii de calitate pentru industriile produselor cusute (confecții, textile de casa, saltele, tapițerie) din România, fiind un deschizător de drumuri pentru modernizarea şi dezvoltarea acestor industrii. Oferim consultanță gratuită în alegerea utilajelor care corespund cerințelor clientului.

În pachetul de servicii intră instruirea personalului şi suportul tehnic de specialitate, hardware şi software, de asemenea, specializări ulterioare suplimentare. Acestea sunt necesare în cazul personalului nou sau în cazul în care este impusă folosirea unor funcții noi ale echipamentelor.

Toate aceste servicii sunt oferite de echipa noastră de ingineri specializați periodic la producătorii de tehnologie şi de specialiștii din străinătate (în cazul unor proiecte sau cerințe speciale).

Pentru a beneficia de funcțiile utilajelor la parametrii optimi, acestea sunt corect și atent instalate, întreținute periodic, iar personalul instruit adecvat.Firma Landau Impex rezolvă cât se poate de rapid (prin telefon, email, programe de diagnoză la distanță) orice problemă de service.

Piesele de schimb sunt livrate din stocul de la București sau de la furnizori, ajungând la clienți în intervalul de timp stabilit.

Pentru orice nelămurire tehnică sau comercială, suntem la dispoziția dumneavoastră. Asteptam sa ne auzim la numerele de telefon: 021 312 05 71 / 021 312 05 15 sau pe e-mail la adresa: sales@landau.ro